Samarbetspartners


peltonenPeltonen är det skidmärke jag åker på! Skidorna tillverkas i Finland men tillhandahålls i Sverige av Backcountry Equipment AB. Jag har åkt på Peltonen-skidor lika länge jag har tävlat på längdskidor och har aldrig haft anledning att byta.


rexJag använder Rex vallaprodukter när jag åker skidor. Rex valla håller högsta klass på sina valla-produkter.


alpinaJag åker med Alpinas pjäxor på fötterna. Deras skor är för mig både dom skönaste och dom som ger mig bäst möjlighet till maximal prestation.


Trimtex

Jag är stolt ambassadör för Trimtex träningskläder. Trimtex tillverkar specialdesignade träningskläder till föreningar och företag. Designen kan se ut precis hur du vill, Trimtex hjälper dig med designen från grunden. Förutom de specialdesignade klubb och företagskläderna har de även egna kollektioner som går att beställa i deras webbshop.


Swiss EyeSwisseye är en Tysk sportglasögontillverkare. Jag använder deras sportglasögon och snö-skärmar vid träning och tävling. Swisseyes produkter håller alltid högsta kvalitet och är fantastiskt snygga!


Etto

Snygga och lätta hjälmar. Ettos hjälmar ser till att jag skyddar huvudet när jag tränar och tävlar på rullskidor. Jag åker för tillfället med den extremt lätta och mycket bekväma modellen X-light.


Yes skiwax

Jag använder från säsongen 2017-2018 stavar från Italienska Yes Skiwax. Stavarna är lätta och styva och kontrollremmarna sitter bra på händerna och ger riktigt bra kraftöverföring ner i staven.


skyltstallet_logo-500x107


insightsolutions-liten


jaassistans


ditt-foretag

Vill Du eller ditt företag hjälpa mig i min satsning och synas tillsammans med mig, både här på hemsidan/bloggen och vid träning och tävling? Eller kanske på min vallabuss som turnerar i Sverige och Norge på vintrarna?

Tillsammans kan vi hitta på många olika givande och kreativa aktiviteter som del av ett samarbete. Jag kan såklart ställa upp på klassiska motprestationer så som reklam, teknikundervisning och föreläsningar eller så hittar vi på något helt nytt spännande koncept!

Låter det intressant? Kontakta mig då på:

mans@m-sunesson.se

eller

072 570 20 78