Samarbetspartners


peltonenPeltonen är det skidmärke jag åker på! Skidorna tillverkas i Finland men tillhandahålls i Sverige av Backcountry Equipment AB. Jag har åkt på Peltonen-skidor lika länge jag har tävlat på längdskidor och har aldrig haft anledning att byta.


rexJag använder Rex vallaprodukter när jag åker skidor. Rex valla håller högsta klass på sina valla-produkter.


alpinaJag åker med Alpinas pjäxor på fötterna. Deras skor är för mig både dom skönaste och dom som ger mig bäst möjlighet till maximal prestation.


Yes skiwax

Jag använder från säsongen 2017-2018 stavar från Italienska Yes Skiwax. Stavarna är lätta och styva och kontrollremmarna sitter bra på händerna och ger riktigt bra kraftöverföring ner i staven.


skyltstallet_logo-500x107


ditt-foretag

Vill Du eller ditt företag hjälpa mig i min satsning och synas tillsammans med mig, både här på hemsidan/bloggen och vid träning och tävling? Eller kanske på min vallabuss som turnerar i Sverige och Norge på vintrarna?

Tillsammans kan vi hitta på många olika givande och kreativa aktiviteter som del av ett samarbete. Jag kan såklart ställa upp på klassiska motprestationer så som reklam, teknikundervisning och föreläsningar eller så hittar vi på något helt nytt spännande koncept!

Låter det intressant? Kontakta mig då på:

mans@m-sunesson.se

eller

072 570 20 78