Skönt skate-pass i snö(o)vädret

Var med på klubbens ungdomsträning nu på kvällen. Första 45 minuterna var jag med den äldre gruppen och körde lite teknik och balansövningar. Det är lätt att man underskattar vikten av balansträning på skidor och bara åker kilometer på kilometer istället, därför tycker jag att detta var mycket bra att vara med på. De sista 45 minuterna av passet åkte jag några lugna varv där jag var noga med att hålla tekniken och sätta växlingarna i skate-åkningen. Redan när vi började snöade och blåste det och under tiden vi höll på blev det bara värre och värre, jag störde mig dock inte på det förrän efteråt då jag insåg hur blöta mina kläder var.

DSC_0430

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.