3 timmar skate på Lugnet

Idag hade jag tid hos tandläkaren 10:30 och kom därför inte ut på första passet förrän kvart över elva. Jag började passet på den röda WC-banan men eftersom det var mycket arbete som pågick runt om med de kommande VM-banorna och att snökanonerna stod och gick (snökanon-rök är något som jag tycker är väldigt jobbigt att träna i) så valde jag att åka uppåt på elit-15 istället. Åkte två varv på 15 och det var riktigt, riktigt fint med bra underlag och lätt snöfall. Jag avslutade sedan passet med att trotsa snökanonerna och åkte några varv på WC-banorna. Totalt blev det 3 timmars åkning. Efter passet åkte jag ner till Dala Wärdshus och åt lunch där jag även stötte på Adam Steen som snabbast.

DSC_0456Fantastisk utsikt på Elit-15

DSC_0458Norges något stöddiga valla-trailer som står på plats inför VM

Ikväll tänkte jag åka upp till Bergebo för att hjälpa mina yngre klubbkamrater på säsongens första 4-klubbs tävling.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.