Lugnet Falun längdskidor

God respons på gårdagens inlägg och dubbla pass igen

Det är många som läst och gillat inlägget jag skrev igår om det otroligt dyra försäsongskortet på Lugnet. Tack till Er! Det är skönt att veta att det är fler som håller med mig om detta! Alla jag pratat med uppe på spåret tycker också att det är märkligt. Jag kände att jag inte hade så mycket val annat än att lösa kortet för att kunna åka skidor innan tävlingspremiären. Nu har det ju kommit natursnö så att det går att åka på vissa andra ställen också men det visste jag ju inte när jag köpte kortet.

Jag har i alla fall åkt dubbla pass på 800 meter-slingan idag också. Dubbla skejtpass idag då jag fick lite ont i fotleden efter det klassiska passet igår. Första halvan av det första passet åkte jag ensam och fokuserade på att utveckla 3:ans växel, det börjar kännas riktigt bra! Andra halvan av passet gjorde jag sällskap med Lucas Lennartsson och åkte och snackade om lite allt möjligt. Mycket Trevligt!

Eftermiddagspasset åkte jag nästan hela passet med Mikael Sandgren. Jag kände mig trött innan passet men när jag väl började åka kändes det genast mycket bättre. Tekniken och balansen på skidorna blir bara bättre och bättre för varje pass nu! Skidvanan är viktig för att man ska kunna åka fort direkt när tävlingarna drar igång och det känns redan riktigt bra, det är skönt!

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.