Träning + Bancheck inför 4-klubbs imorgon

Idag har jag varit i skolan på seminarium i kursen Marknadsföring B. Det gick väl ganska bra!

Senare nu på kvällen har jag varit med på klubbträningen nere i Sellnäs. Vi körde lite explosivitetsträning i form utav starter och 30m race 1 mot 1. Spelade doppboll och åkte ungefär en halvtimme lugn A1 åkning. Mycket rolig träning!

Passade även på att checka banorna inför våran 4-klubbstävling (Kretstävling i Borlänge för barn och ungdomar) imorgon där jag är tävlingsledare. Måste säga att våra spåransvariga har gjort ett fantastiskt jobb! Mycket beröm till dem! Tyvärr har jag inga bilder från idag. Jag ska försöka ta några imorgon, det brukar vara häftigt och vackert med alla marschaller runt om banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.