Måns Sunesson, Swisseye

Uppladdningspass inför helgens tävlingar

Idag har jag varit ut och åkt ett skate-pass på hemmabanan i Sellnäs. Passet blev 90 minuter långt och känslan under passet var riktigt bra för första gången denna vecka. Har tidigare i veckan varit trött och sliten efter SM förra helgen men idag var det riktigt bra med kraft i både armar och ben. Det enda som krånglar lite är vänster axel som gör lite ont innan jag blivit varm…

Måns Sunesson, Swisseye, Rex, Alpina, XC-skiing

Hade fint glid på WSB-belaget idag!
Hade fint glid på WSB-belaget idag!

Banan på Valboracet har jag fått höra är ganska lätt så vi får se om det blir ”blanke ski” och stakning eller om det blir fäste. Det beslutar jag när jag kommit dit imorgon och sett banan för mig själv. Jag startar 11:59 imorgon.

 

Dagens Vallning

Rex RFC Green + Rex Olympico Blue

Kommentar: Egentligen alldeles för kall vallning för dagens +2°C men gick ändå väldigt bra! Det kan dock ha varit WSB-belaget (våtföres) som gav riktigt bra glid.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.