Swiss Eye Novena S

Ändrade planen lite idag

Det blev något ändrade planer idag och jag flyttade mitt träningspass till efter skolan för att hinna se damernas skiathlon från SM. Jag hann även se en timme av herrloppet men missade tyvärr upplösningen när jag for till skolan. Mina tips om vinnare och överraskning gick ju bra på damsidan där Charlotte Kalla vann och Moa Molander Kristiansen gjorde ett riktigt fint lopp! På herrsidan missade jag ju istället rejält och jag tror att varken Daniel Richardsson som jag tippade som segrare, eller Oscar Persson som jag tippade som överraskning, är särskilt nöjda med sina lopp.

Flytten av mitt pass blev väldigt lyckad då jag träffade Simon Fors som precis hade börjat sitt pass i Bergebo och kunde åka nästan hela passet med honom, mycket trevligt! Jag hade en riktigt bra känsla och kroppen kändes lätt och stark idag. Hoppas att det är ett tecken på att SM-formen är annalkande.

Jag satte i de klara glasen i mina Swisseye Novena och åkte i dom idag. Dom är helt fantastiska! Den som sitter bäst på mitt huvud av alla sportglasögon jag någonsin provat, immar ingenting och dessutom är dom ju väldigt snygga också! Körde även bil till skolan i dom idag med smoke BR Revo (Den röda, se här) linsen även det funkade väldigt bra och tog bort alla reflektioner från den blöta och isiga vägen.DSC_0515

 

DSC_0514Livade upp vallaboden med denna plansch från Rex igår!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.