Sista passet innan SM

Godmorgon!

Idag har jag mitt enda riktiga träningspass inför SM i Örebro till helgen planerat. Det har varit två jobbiga dagar med vila när det varit så bra väder, har verkligen velat träna och åka skidor. Men jag håller mig till det råd jag fick av min hjälptränare i lördags och fortsätter med den mycket lugn vecka fram tills lördag.

Passet kommer jag köra nu på förmiddagen de jag ska in till Falun för föreläsning på skolan till 14.00. Jag kommer att åka 90 minuter skate i A1 tempo (lugnt träningstempo) med några max-impulser på ca 10 sekunder. Jag tänkte också se damernas skiathlon från SM och jag kanske även hinner se början på herrarnas  innan jag åker till skolan.  Har de senaste dagarna varit sugen på att vara där själv och åka, men jag följer planen och åker bara distansen och sprinten, jag tror att det är bra så att jag kan prestera så bra som möjligt på framförallt distansen. Mitt tips för dagens tävlingar är segrar för Charlotte Kalla och Daniel Richardsson. Moa Molander Kristiansen och Oscar Persson överraskar med riktigt fina Placeringar.

Startlistor till dagens tävlingar: Damer och Herrar

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.