Barmarkssäsong 2019 del 1

Nu kommer en recap av mycket av det som skett sedan slutet av förra säsongen. Jag hade från början tänkt att detta skulle vara ett inlägg, men efter att ha gått igenom alla bilder jag ville dela så insåg jag att det var bättre att dela upp detta inlägg. Här kommer i varje fall del ett:

Gravel cycling Cyclocross
Barmarkssäsongens första tur på cykelcrossen!
Cykelcross Cykel snö Cyclocross snow
På höjderna runt Västertuna-slätten låg snön kvar en bra bit in på sommaren.
Cycling Strava KOM
Missade detta KOM med 2 ynka sekunder. Det bara väntar på att jag ska ta det!
Kylan slog tillbaka och bjöd på skejtintervaller i minusgrader i maj.
Rullskidtävling Dala Järna. Måns Sunesson, Tobias Westman, Andreas Viker
Säsongens första rullskidtävling var Järnarullen i Dala Järna tillika världscup- och VM test. Det bärjade med en supersprint. Jag hade inga större förhoppningar på just detta lopp. Därför blev jag riktigt överraskad när jag tog mig ända till final. En final där jag visserligen blev fyra och sist efter Jostein Olafsen, Victor Gustavsson och Tobias Westman.
Järnarullen rullskidor Dala Järna Måns Sunesson
Det andra loppet i Dala Järna var ett skejtlopp med individuell start på rullskidbanan. Det var tänkt att loppet skulle gå på tävlingshjul men av säkerhetsskäl på grund av regn blev det standardrull istället. För min del var detta tyvärr inte alls positivt. Jag gjorde ett ganska dåligt lopp och slutade på en 10:e plats.
På väg hem från tävlingarna i Dala Järna när regnet tillslut slutat falla lyckades jag fånga denna otroligt vackra regnbåge på bild.
Barmarkssäsongens första väggning på slutet av ett långpass skejt med Adam Larsson.
Skejtintervaller på hemmaplan.
Den ”nya” vägen mellan Spraxkya och Alderbäcken har blivit en favorit att åka rullskidor på. Inte särskilt mycket trafik, bra respekt på vägen och hygglig kupering. Här har det blivit många pass i sommar!
Lvg cykel
En kaotisk cykeltur med Adam Larsson. Den innehöll Byte från MTB till Lvg-cykel, en rejäl underskattning av hur lång rundan var och en väggning.
Rullskidor tävlingshjul
Jag har kört fler fartpass än tidigare på recehjul denna säsong. Jag tycker att det är väldigt kul och tycker att det har hjälpt mig utvecklas, så jag kommer nog att fortsätta med det även kommande säsonger.
Dalarna University tourism and destination development
Avslutningscermoni på Högskolan Dalarna med tourism and destination development programmet.
Jag besökte Dalarna Craft Beer Fest på Å-festen i Falun i början på sommaren. I kanonväder dessutom!
Rullskidor Baggbo
Baggbo-intervaller med Oskar.
Oskar forcerar branten i Baggbo!
Det blev ett riktigt bra träningspass i värmen!
Hängmatta Norr Sellnäs
Hängmatta behöver man! För att höja nivån på återhämtningen lite!

Detta var del 1 av vad som antagligen kommer bli 3 stycken recap inlägg de närmsta dagarna.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.