Kritat på nytt avtal

Hej!

Nu är det officiellt klart att jag åker med pjäxor från Alpina och sidor från Peltonen ytterligare en säsong! Egentligen har det väl aldrig varit aktuellt med något annat och muntligt har det varit klart hela sommaren. Men nu är även papperna påskrivna!

alpina pjäxor peltonen längdskidor

 

 

Eftersom jag förra året skrev att det var min 10:e eller 11:e vinter på skidor från Peltonen så måste detta innebära att det blir den 11:e eller 12:e vintern. Materialet är riktigt bra och servicen är outstanding så jag fortsätter gärna många år till om jag får möjligheten!

Den som följer denna blogg vet att jag vid flera tillfällen i sommar har varit till Torsby och testat skidor läs här och här. Det har medfört att jag till kommande vinter har byggt och håller på att bygga en bättre skidpark än jag någonsin varit i närheten av tidigare. Då vill jag ändå inte påstå att jag har haft en särskilt dåligt skidpark tidigare. Så åker jag inte så snabbt som jag hoppas på i vinter så beror det knappast på materialet!

Skidtester Peltonen Måns Sunesson Peltonen
Från förra årets skidjakt!

Det som är nytt för i år är ju som ni kanske vet att jag bytt stavar. Tidigare säsonger har jag ju åkt på stavar från Rex, som har samma agentur som Alpina och Peltonen i Sverige (Backcountry Equipment AB) . Jag har varit nöjd med Rex stavar men kände att det var dags att testa något nytt så när jag fick ett bra kontraktserbjudande från Yes Skiwax och deras svenska agentur Xcellentski så valde jag att köra på det. Hittills har jag ingen anledning att inta vara nöjd, både stavar och service har varit riktigt bra!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.