Måns Sunesson SwissEye Gardosa RE+

Nytt från SwissEye och Etto!

Nu är det klart att jag även nästa säsong kommer att åka med SwissEye glasögon och att jag fortsatt denna rullskidsäsong kommer att skydda huvudet med Etto-hjälm. Jag är mycket glad att jag kan fortsätta i dessa snygga och bra produkter!

Att hjälmarna från Etto inte bara är snygga utan även håller hög kvalitet blev jag varse för ett par veckor sedan då jag kraschade i hög fart utför på rullskidorna. Jag skrapade upp ryggen, fick ett jack i armbågen och slog huvudet i asfalten. Hjälmen gjorde dock vad den skulle och absorberade smällen helt och hållet, jag kände inte ens att jag slagit i huvudet. Hade det inte varit för att hjälmen hade spruckit hade jag knappt trott att det hänt. Utan hjälmen hade jag troligen inte skrivit detta inlägg nu. Jag har alltid varit noga med att använda hjälm men efter detta kommer jag aldrig någonsin ge mig ut på rullskidorna utan den! Så oavsett om det är en Etto-hjälm eller hjälm av ett annat varumärke du har så se till att du använder den!

Etto Scalpel

Etto Scalpel Swisseye C-shield
Etto Scalpel tillsammans med SwissEye C-Shield

Den nya hjälmen jag fick efter att min fantastiska X-light sprack för att skydda mitt huvud är av modellen Scalpel. Än så länge har den varit väldigt bra. Den är snygg, sitter bra, har riktigt bra ventilation, stor reflex bak och den fantastiska funktionen glasögonparkering för mina SwissEye brillor!Etto Scalpel Etto Scalpel Etto Scalpel

SwissEye Gardosa RE+

Måns Sunesson SwissEye Gardosa RE+
SwissEye Gardosa RE+

Gardosa RE+ är en helt ny modell. Den varianten av modellen som jag kommer att åka i är svart och röd i bågen och har fotokromatiskt glas. Jag har hunnit testa den lite under några fina träningsdagar på Idre Fjäll och tyckte om den! Glasen är något mindre än i de båda andra modellerna jag använder Novena och C-Shield och bågen är rymligare. Den rymligare bågen gör att den inte sitter lika tight på ansiktet som övriga modeller vilket både kan vara en fördel och en nackdel beroende på omständigheterna och hur man föredrar att ett par glasögon ska sitta.

SwissEye Novena

SwissEye Novena blue matt/black
SwissEye Novena blue matt/black

SwissEye Novena är kanske min favoritmodell och har jag skrivit om tidigare i ett inlägg här! Nu har jag även den blå varianten. En av dom färgerna som modellen är allra snyggast i!

Stort tack till HTS-Safety AB som gör det möjligt för mig att ha detta samarbete med deras varumärken och använda deras fantastiska produkter!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.