Nytt kontrakt på plats!

Ett nytt material-kontrakt är klart och påskrivet och jag kan med stolthet meddela att jag även nästa säsong kommer att åka med material i huvudsak från Backcountry Equipment AB. Det innebär att jag kommer att fortsätta att åka på skidor från Peltonen, pjäxor från Alpina och stavar från Rex. Jag är jättenöjd med både materialet och den helt suveräna servicen jag har haft så när jag också fick ett kontraktsförslag som jag var nöjd med så var det inget snack om saken!

Kontrakt Måns Sunesson backcountry equipment ab
Detta blir mitt 10:e eller 11:e år med Peltonen-skidor under fötterna. Kunde inte vara nöjdare!

PeltonenRex ski waxAlpina Ski bootsRottefella

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.