Torsby skidtunneln

Läger i Torsby och skidtunneln med ett bra gäng!

De senaste dagarna har spenderats i Torsby i skidtunneln på ett riktigt bra läger med ett bra gäng killar! I söndags hämtade Joel Lager, Tom Fahlén, Fredrik Andrée, Johannes Ringsby och Lucas Lennartsson upp mig på vägen från Falun till Torsby. Väl där käkade vi och gjorde oss sedan redo för ett eftermiddagspass. Tillsammans med Joel och Lucas körde jag ett intervallpass skejt med sex stycken intervaller på två minuter med maxinsats. Jag hade en riktigt bra känsla på de tre första där de kändes som att jag kunde åka nästan hur fort jag ville, de tre sista blev tyngre och lite kämpiga. Ett bra pass!

Rullskidbanan Skidtunneln Torsby
VILAN MELLAN ANDRA OCH TREDJE INTERVALLEN TROR JAG. LUCAS FÖRST FÖLJD AV JOEL OCH MIG.

14801165_1218740454852208_457166915_nResterande pass, fram till torsdag förmiddag, spenderade jag i tunneln med skidåkning på snö. Det var ganska mycket folk i skidtunneln under hela vår vistelse där. Dock nästan bara elitåkare så trots antalet åkare blev det ett bra flyt runt banan och det kändes sällan trångt. Jag åkte bara lugna A1 pass i skidtunneln, mina kamrater körde ett intervallpass på tisdag förmiddag men jag valde att stå över. Dels för att kunna jobba med tekniken i lugn och ro och dels för att spara på mina luftrör som annars brukar kunna ta rejält med stryk i den torra och instängda luften i skidtunneln.

Jag är mycket nöjd med vad jag fått ut av lägret och vill tacka mina lägerkamrater för trevligt sällskap både vid träning och utanför!

Torsby skidtunneln
Skidtunneln så grå som den kändes på de sista passen. Men hur tråkig den än må vara efter et tag så är det bra att den finns!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.