Måns magisterexamen

Magisterexamen i turism och destinationsutveckling!

Efter låååång väntan har jag äntligen fått mitt betyg på min magisteruppsats. Igår eftermiddag fick jag meddelande att jag fått betyget: B. Jag kan nu plocka ut min magisterexamen i turismvetenskap! Trots nervös väntan trodde jag att den uppsats jag skrivit borde bli godkänd, men ett B var mer än jag hade hoppats på. Jag kanske kan något om detta ändå!

Betyget och min magisterexamen firades förstås med ett glas prosecco!

Idag skippade jag att åka till Lugnet för att åka skidor och tog en fin men lite kylig tur på min cykelcross istället.

Det var otroligt vackert vid småsjöarna längs grusvägarna där jag cyklade i den friska höstluften i solskenet!
Ett nytt försök att ta det där KOM’et jag var 2 sekunder ifrån i våras. Denna gång visste jag var segmentet var någonstans och kunde trampa på utför.
Mitt! För tillfället i alla fall!

/Måns