Högst oplanerad tävlingsstart

Som jag skrev tidigare åkte jag upp till Bergebo för att heja på mina yngre klubbkamrater på årets första 4-klubbs tävling som arrangerades av Domnarvets GoIF. Väl där så blev jag övertalad  att själv ställa upp i klassen H15-äldre.

Trots att jag hade ett tre-timmars pass i benen sedan tidigare idag kändes det förvånansvärt bra de 4,5km i klassisk stil som åktes och jag var klart snabbast runt banan (vilket jag såklart ska vara med tanke på att dom jag åkte mot antingen var 5 år yngre eller 30 år äldre än mig). Jag hade i alla fall väldigt roligt och det blev ett mycket bra fartpass.

Det var väldigt roligt och inspirerande att se att så många barn och ungdomar var med och tävlade, det lovar gott åt skidåkningen även i framtiden!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.