Bara mig själv, musik och 3 timmars skidåkning!

Förmiddagen idag spenderades med lite studerande samtidigt som jag kollade på web-TV från Junior SM i Sundsvall. Jag hade två klubbkamrater som åkte i H17-18, Oskar Lundqvist och Jonatan Palander. Både Oskar och Jonatan gjorde ganska bra ifrån sig på skiathlonen 10+10km idag. Oskar slutade på 33:e plats och Jonatan på 57:e plats. Utifrån det jag hört därifrån verkade båda nöjda, roligt!

Efter lunch såg jag de första kvartsfinalerna från WC-tävlingarna från Drammen innan jag själv for iväg för att träna. Som uppladdning och förberedelse inför SM 5-milen i Kalix om en och en halv vecka har jag planerat att köra några långa träningspass skate. Anledningen till att jag tänkte göra detta är främst för att vänja kroppen med den långa tiden med ansträngning som ett 50km lopp innebär. Dagens pass blev därför 180 minuter skate i Bergebo. När jag kom dit var det fortfarande riktigt varmt och soligt. Jag hade musik i lurarna och åkte och njöt av vädret under första halvan av passet, innan solen gick ner. Andra halvan fick jag åka i elljus, det gick bra det också! Nedan finns data från passet. Pulsbandet krånglade sista kvarten men annars stämmer siffrorna.

 

Det var riktigt vackert i solnedgången över Bergebo Skidstadion
Det var riktigt vackert i solnedgången över Bergebo Skidstadion
Glad och nöjd över vädret och åkningen!
Glad och nöjd över vädret och åkningen!

I morgon är tanken att köra ett liknande pass igen, kanske med en extra halvtimme dock.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.