Klassiska intervaller Orsa Grönklitt

En dag i Grönklitt med klassiska intervaller

Idag blev det en ny tur till Orsa Grönklitt. Idag med pappa som sällskap. Jag passade på att köra klassiska intervaller, då dessa är svåra att köra på slingan på lugnet. Jag körde mina intervaller på samma bana som jag och Oskar körde för några veckor sedan. Intervallerna gick lite fortare denna gång så varje intervall blev lite lite kortare än 5 minuter. Jag körde precis som förra gången fem stycken sådana intervaller. Jag gick kanske ut lite för hårt på första som blev klart snabbast. Men i övrigt hade jag riktigt bra flyt och känsla. Tänk om man kunde få till den känslan jag har på klassiska intervaller på tävlingar i klassisk stil också!

klassiska intervaller orsa grönklitt skärmbild
Skärmbild från en utav filmerna. Jag brukar försöka ta ur skärmbilder ur teknikvideor för att kunna studera och förbättra positioner och vinklar i min åkning.
klassiska intervaller orsa grönklitt pulsdata
Pulsdata från intervallpasset.

På eftermiddagen körde jag ett lugnt skejtpass. Jag träffade på och åkte en stund med Fia och Adam från Ski Team Skåne som var ute och stakade. Trevligt sällskap! I övrigt åkte jag själv i lugnt tempo och med musik i lurarna. Fantastiskt skönt!

Videor från dagen

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.