Eftermiddagens pass i Romme Alpin

En kontrasternas dag

Ja, denna dag (och framför allt de två träningspassen den innehöll) blev lite utav kontrasternas stora dag. Jag började dagen med en skön löptur i solsken och med gröna knoppar överallt i skogen. Tog det försiktigt och hade hela tiden koll på pulsklockan för att det inte skulle bli för hårt då det var ett tag sedan jag gjorde ett rent löppass senast. Löpningen kändes riktigt bra, lätt och steget tyckte jag var riktigt bra för att vara så tidigt på barmarkssäsongen!

Nedan några bilder för att visa på de stora kontrasterna mellan förmiddagen och eftermiddagen. Det är bara knappt 3km mellan platserna där bilderna är tagna!

Stretch efter förmiddagens pass
Stretch efter förmiddagens pass

Eftermiddagens pass i Romme Alpin

Eftermiddagens pass i Romme Alpin
Eftermiddagens pass i Romme Alpin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftermiddagens träning började med ett kortare styrkepass med en omgång utav 29:an (30 minuter). Sedan for vi till Romme Alpin för att möta upp några klubbkompisar och åka skidor i backarna. Gröna knoppar i skogen byttes mot snö. Nog är det åkbart i backarna ännu om man är beredd på att man får ta av sig skidorna och gå en bit på vissa ställen. Vi åkte i 80 minuter vilket för min del innebar att jag får 9 träningstimmar denna första vecka på  träningsåret, riktigt bra!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.