Morgonkaffe

Sitter nu och dricker mitt kaffe efter frukosten. Älskar verkligen kaffe och det har inte blivit sämre nu när vi skaffat maskin så att man kan få nymalet varje gång. Vet att många skidåkare i perioder slutat med kaffe men jag har svårt att se hur ett par koppar om dagen ska kunna påverka prestationen. Inte ens Martin Johnsrud Sundby kunde ju hålla sig ifrån denna fantastiska dryck och dricker ju återigen kaffe efter att han slutade i samband med de hjärtproblem han hade för några år sedan. Ja, ja nog om kaffe.

Idag ska jag in till Högskolan i Falun mellan 9 och 11 för att lyssna på föreläsning i den igår uppstartade kursen Marknadsföring B . Efter lunch tänkte jag åka till Lugnet för att köra ett pass med klassisk åkning.

Jag har för övrig anmält mig till Avestaloppet på lördag (9km fritt individuell start) och Matsboloppet i Hedemora på söndag (10km klassiskt individuell start). Dessa båda tävlingar har jag tidigare gjort fina resultat på och jag tycker mycket om banorna, så jag hoppas och tror att det kan gå ganska bra!

DSC_0439 Mitt favorit-hörn i köket!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.