Testat morgondagens 5-mils bana

Nu är vi i Kalix och har nyss ätit middag. Vi for hemifrån strax efter 6 i morse och efter ett stopp i Sandviken för att plocka upp Albin flöt det på jättebra till Örnsköldsvik där vi stannade för att tanka och åt lunch. Efter Ö-vik gick det fortsatt bra och vi var framme i Kalix ungefär halv sex.

image
Vår resväg

Vi packade in våra saker i den lägenhet vi ska bo i nu till på tisdag. En jättefin 3-rummare, så vi har ett rum var! Sedan bytte vi om och for till stadion för att teståka banan som morgondagens 5-mil går på. Jag gillade banan, förutom en kort del efter ca. 8km där det var snabbt utför med tvära och isiga kurvor, det finns tyvärr risk att det kan bli vurpor och skador där när åkare kommer med trötta ben på de sista varven. I övrigt var det en riktigt fin bana.

Nu har vi som sagt just ätit middag och jag ska snart gå och lägga mig för att vila inför morgondagens kraftprov. Det är ganska sen start imorgon, 13:15, Ni kan följa mitt lopp via live-resultat från FIS på antingen FIS hemsida eller i FIS-appen.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.