Förmiddagsintervaller

God morgon!

Jag sitter nu och äter frukost. Banan-chokladpannkakor, julknäcke, nymalet kaffe och ett glas mjölk är det som gäller idag.

Banan-chokladpannkakorna är helt fantastiska! Goda, nyttiga och ger bra med energi.

Så här gör jag dem:

  • 2 ägg
  • 1 banan
  • ca. 2tsk. kakao
  • (½dl havregryn)

Mosa bananen (alternativt skiva ner i mixer). Tillsätt äggen och kakaon och vispa (mixa) till en slät smet. Du kan även blanda/mixa i havregrynen om du vill ha ännu mer mättsamma och energirika pannkakor. Stek sedan som plättar eller som hela pannkakor. Ät! Snabbt, enkelt och nyttigt!


 

Jag ska hämta upp Jonatan vid 10 och sedan är tanken att vi ska åka till Bergebo och köra skateintervaller. Jag har planerat att köra 6 st. 5 minuters intervaller. Jonatan skulle göra något liknande men jag vet inte exakt hur långa och många han tänkte sig.

Eftermiddagen ska jag ägna åt att plugga inför tentan imorgon. Det blir spännande att se hur jag ska ta mig till skolan för den. Skolan ligger ju i princip på Lugnet så det är inte säkert att jag kommer dit med bilen i all VM-hets. Jag får kanske lov att parkera bilen hos min farmor och farfar och ta en 20 minuters promenad upp till skolan.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.