Roligt med feedback!

Jag har fått några meddelanden via kontaktformuläret här på sidan med feedback, vilket är jätterolig! Speciellt med tanke på att det verkar som att det jag skriver här uppskattas. Det gör det mycket lättare och roligare att fortsätta dela med mig av mina tankar och vad jag gör! Fortsätt gärna skicka feedback och kommentera inlägg, ställ gärna frågor så svarar jag om jag kan!

Fick en förfrågan om att fortsätta, och gärna ännu oftare skriva vad jag har vallat med. Givetvis ska jag ska jag göra det! Tills nästa valla-rapport kommer kan Ni kolla in dessa pdf.er från Rex Hemsida. Jag tycker dom är riktigt bra!

ENGLISH_Rex_recommendations_for_elite_racing ENGLISH_Rex_recommendations_for_marathon_skiers

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

 

2 thoughts on “Roligt med feedback!

 1. Hej Måns. Jag tänkte att jag skulle ut och åka skidor någon dag framöver. Jag har ett par kneisslskidor liggandes som jag använde när jag var aktiv själv (för ca 30 kg sedan). De är en aning vita i belaget. Vad rekommenderar du att jag ska valla med för bra glid och bra fäste? Det är ganska isigt i spåren med ett tunt lager nysnö ovanpå. Tack på förhand.
  /Jörgen

  1. Hej Jörgen!
   Börja med att lägga på paraffin ett par gånger (förslagsvis blått) Först för att mätta belaget (få bort det vita) och sedan för att åka på.
   Fäste beror på hus mycket nysnö det är. Alternativ 1: Lägg ett underlagsklister och täck sedan med en burk för åkdagens temperatur. Alternativ 2:Om det inte är så mycket nysnö så lägg ett underlagsklister och sedan blanda universalklister med antingen lila eller rött klister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.