Ny design hemsida

Ny design på hemsidan!

Ny design/utseende

Som den uppmärksamme redan har lagt märke till så har jag valt att byta utseende och design här på min hemsida/blogg. För att se hur den ny startsidan blev kan du klicka här, klicka på Hem i den övre menyraden Eller på mitt namn ovanför inlägget till vänster.

Själv är jag väldigt nöjd! Men jag vill gärna veta vad du som läsare tycker om den nya designen. Om du varit på min hemsida tidigare, är det bättre eller sämre än det gamla? Om du är ny, är designen tilltalande och inläggen lätta att läsa? Så kommentera gärna! Jag vill veta vad Ni tycker.

/Måns

3 thoughts on “Ny design på hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.