SM-brons på rullskidor!

Det var ett bra tag sedan jag gjorde någon uppdatering här. Men jag kände att min första SM-medalj är ett bra tillfälle att bryta den trenden. Även detta inlägg är lite sent. SM-loppet över 20 km fri stil gick den 10e september i Storvreta.

Jag har länge väntat på och jobbat för att ta denna medalj. Efter så många placeringar strax utanför pallen: (8a 2015), (4a 2016), (10a 2018), (7a 2019) var det otroligt efterlängtat att äntligen få denna medalj. Även om flera av de loppen jag nämnt här innan egentligen var bättre prestationer så är det något extra med att få en medalj. Förhoppningsvis kan jag även kommande år försöka utmana om fler medaljer. Då utan den där jobbiga känslan jag tidigare haft att jag varit så nära men aldrig nått riktigt hela vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.