Nytt uppdrag: Tävlingsservice Alpina/Peltonen

Sedan ett tag tillbaka har det varit klart att jag från denna sommaren kommer att jobba med tävlingsservice på Tracks & Trails med deras varumärken Alpina, Peltonen och Rex. Som ni antagligen vet har jag ju under väldigt lång tid själv varit kontraktsåkare på just dessa märken.

Detta nya uppdrag innebär inte att jag kommer att sluta tävla själv. Jag tycker att det är alldeles för roligt att tävla på skidor och jag tror fortfarande att jag kan utvecklas. Men med detta uppdrag får jag även möjlighet att hjälpa andra tävlingsåkare att lyckas. David Larsson som varit med som tävlingsansvarig kommer fortsatt att finnas med, men tanken är att jag ska kunna komplettera honom i uppdraget och kunna bidra med service till våra kontraktsåkare både i samband med och utanför tävling.

För ett par veckor sedan åkte till exempel jag och David till Estland (där Peltonen nu har sitt lager) för att personligen plocka ut nya skidor till våra kontraktsåkare.

Arbetsplatsen
Arbetsverktygen
Urvalet
Resultatet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.