Spänst och styrka

Idag har jag genomfört två stycken träningspass. Efter Lunch gick jag ut och körde det första spänstpasset på nära två månader. Under barmarkssäsong när jag gör detta pass 1-2 gånger i veckan brukar jag klara ungefär 3-4 varv med övningarna, idag började det nypa i baksida lår redan under inledningen av det andra varvet. Tänker dock försöka köra passet ungefär en gång i veckan under resten av vintern nu. Tycker att jag känner mig starkare och explosivare i benen även i skidåkningen när jag gjort spänstpassen.

Det andra passet blev ett rent styrkepass på kvällen. Jag började med att köra igenom allmänstyrke-programmet 29:an och körde sedan ganska hårt med triceps  med olika dips-övningar.

IMG_7315

 

 

IMG_7297

 

Bilder från gårdagens tävling i Bergebo som slutade med en 4:e plats för min del. Foton: Minna Sunesson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.