Intervaller på skidor och roddmaskin

Nu har jag genomfört dagens intervaller. Det var tänkt att jag skulle köra mina intervaller på skidor i Sellnäs men väl där nere var det nästan bara vatten. Jag lyckades i alla fall åka i en timme på den snön som fanns, jag fick också till några snabba intervaller på 20-30 sekunder på slutet. Åkte sedan hem och satte mig på roddmaskinen och körde 5 st. 1000 meter intervaller. Dessa intervaller blev ca. 4 minuter långa. Jäklar vad det tar på rumpa och mage när man kör hårt på roddmaskinen!

Jag tyckte att det gick ganska bra att köra fart även idag, trots att jag kört väldigt mycket av det den senaste veckan. Imorgon åker vi till Sveg inför lördagens tävlingar. Riktigt roligt ska det bli och med mycket hårt motstånd!


Jätteroligt med silver till Stina Nilsson på sprinten idag! Starkt! Också fruktansvärt rått lopp i finalen av Petter Northug! Även rörande att se hans tårar på prisutdelningen. Trevligt att se den ödmjuka versionen av Petter som också visade sig i VM-studion,  jag tycker bättre om den versionen även om den kaxiga och provocerande versionen verkligen sätter färg på längdskidåkningen och är underhållande på sitt sätt.


Tentan idag då? Jo, den gick väl sådär. Väldigt ovisst, vi får se om det jag fick ner på pappret räcker till. Hoppar det!

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.