Kompression och högläge

Idag är det vilodag. Välbehövlig vila då jag känner att helgens 3 tävlingar gjort att kroppen är ganska trött.

Jag var på förmiddagen in till skolan och hade en redovisning i kursen Gruppdynamik, Ledarskap och Management. Redovisningen gick sådär men jag hoppas att det ska räcka till ett godkänt i alla fall, det är det viktigaste. Efter lunch så har jag varit till Lars-Åke Blom och mätt om fästzonerna på alla mina klassiska tävlingsskidor. Detta för att jag tycker att jag inte riktigt fått ordentligt fäste på tävlingarna hittills i år.

Just nu ligger jag hemma i soffan med kompressionstights och med benen i högläge för att försöka bli av med träningsvärken från gårdagens spänstpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.