Stakning, sprint och långcykling

11 timmars träning på tre dagar och lika många träningspass är avklarade hittills denna vecka. Jag började veckan med att staka 3 timmar med Adam Steen i Skräddarbacken. Passet gick betydligt bättre än när vi körde samma pass senast och jag totalväggade sista halvtimmen!

På tisdagen hade Rasmus Andersson bjudit in till en skejtsprint i Falun. Jag tog med mig Jonatan och åkte dit på morgonen. Tyvärr hade det blivit flera avhopp och vi blev bara fyra deltagare, jag, Rasmus, Jonatan och Niclas Eklöw. Det blev ett bra pass ändå med ett roligt upplägg!

Sprintgänget efter avklarade intervaller.
Jonatan utvecklas bra nu. Han var stark på intervallerna!

Idag tog jag med mig Oskar ut på en långtur på landsvägscykeln. Oskar hade knappt cyklat på en landsvägscykel tidigare så det föll på mig att sköta dragjobbet. Turen gick till Leksand (via Falun och Sågmyra) där vi tog ett fikastopp innan vi rullade vidare hemåt. Denna gång via Djurås och Bäsna. När vi kom tillbaka hem hade vi cyklat i ca. fem timmar och 40 minuter. Jag tog en liten extratur och skarvade ihop till sex timmar. En fin tur, synd bra att vi inte fick se solen på hela dagen!

På väg mot Falun med Oskar på rulle.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.