Rullskidor Grängshammar Dalarna

Träningscomeback, studiebesök och ny på Snapchat

English version

Det har varit en ganska innehållsrik och hektisk vecka sedan jag skrev här senast. Massor av pluggande, studiebesök, styrelsemöte med skidklubben och comeback på rullskidorna efter mardrömsförkylningen jag skrev om förra veckan. Massor med bilder från allt detta kommer längre ner i detta inlägg! 

Jag har också, tillslut, år och år efter alla andra skaffat mig ett Snapchat-konto. Anledningen till att jag varit så tveksam till Snapchat är att jag tycker att det är ett, rent utsagt, skitbolag! Produkten fascinerar mig dock som utbildad marknadsförare som skrev sin kandidatuppsats om just kommunikation (marknadsföring) via sociala mediekanaler. Så jag tänkte tillslut ge det en chans!  Så feel free att lägga till mig där! www.snapchat.com/add/m-sunesson

Grängshammars bruk
Grängshammar! Hit åker jag på mina rullskidturer när motivationen tryter . Helt fantastiskt vacker by!
Rullskidor Grängshammar Dalarna
Dammen vid Grängshammars bruk
kolhuset Grängshammars bruk
Ruinen efter gamla kolhuset i Grängshammar från 1834.
Studiebesök vid Falu gruva som en del av en uppgift i kursen Managing and Interpreting Natural and Cultural Heritage Sites.
Kåre
Det regnade ovan jord innan vi gick ner i gruvan.
Jag glömmer alltid bort känslan av att vara här nere 40 meter under jord. Fruktansvärt mäktig!
Denna skylt satt inne på caféet vid gruvan. Jag vill ha en sådan!
Kanelbullens dag
Kanelbullens dag med folk från Frankrike, Italien och Dubai!
Middag med syrran innan vi gick och kollade på fotboll i fredags.
Domnarvsvallen
0-0 och kallt som fan! Men trotts det en ganska bra match!
Mats Knuts höstbild
Fint även i Mats Knuts! Här på staktur mot Falun igår!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.