VW-cup Ulricehamn. Dags att släppa på handbromsen snart?

I helgen har jag tävlat i Ulricehamn på Volkswagen-cup. Det blev inte en särskilt lyckad helg. Kroppen är inte riktigt med och självförtroendet är inte på topp. Men jag jobbar på att vända på det och försöker se de positiva detaljerna!

Från söndagens 15 km skejt. Här med Marcus Lennartsson i rygg. Inget höjdarlopp detta! Självförtroendet för att åka fort finns inte där just nu! Jag jobbar på att hitta det igen med roliga och fina pass i trevligt sällskap!

Vallarapport från helgen finns här, eller under fliken Vallarapporter i menyn! 

Backcountry Equipment AB
På vägen till Ulricehamn besökte vi Backcountry Equipment AB. Företaget som importerar och distribuerar mycket av det material jag åker med. Alpina pjäxor är deras största varumärke. Men även skidorna jag åker på, Peltonen kommer från Backcountry Equipment. Jag har varit här på besök en gång tidigare. Det var lika trevligt nu som då. Vi fick en guidad tur på kontoret och lagret och fikade innan vi for vidare!
Jonatan i skidrummet på Backcountry Equipment.
Vi fick varsitt par 2:a-sorterings ullstrumpor av modellen xc-race från Bridgedale. Ett utav Backcountry Equipments varumärken. Strumporna är helt suveräna! Jag provade dem under bankollen och skidtesterna på fredag kväll och tyckte att dom var så bra att jag tävlade med dem dagens efter. Rekommenderas starkt!

Nu i början på veckan när det varit kallt och stabilt väder har jag passat på att åka till höjderna i Gyllbergen för att få till några långa och fina träningspass. Igår med Jonatan och idag med Albert Carling och William Westerlund.

Jonatan kollar snömängden vid ett blöthål. Det är dessutom ännu mer snö på höjderna!
Bergslagsstugan Gyllbergen
Vid Bergslagsstugan igår, det är rejäla mängder med snö!
Långmyren
Vi stakade runt skogsspåret vid Långmyren Den del av spårsystemet som ligger i Ludvika kommun.
Jonatan
Albert Carling, William Westerlund
Jag guidade Falu IK-killarna Albert Carling och William Westerlund i Gyllbergen i förmiddags. Ett trevligt pass!
Bergebo några dagar innan Ulricehamn. Efter ett impulspass med Adam Larsson.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.