4:e plats idag

Som rubriken skvallrar om så blev det en 4:e plats i Avestaloppet idag 1.01 min efter dagens segrare Jesper Nyström, Falun-Borlänge SK. När jag kom i mål var jag väldigt missnöjd, jag kände att jag hade mycket högre fart i kroppen men när jag försökte öka farten sköjde det hela kroppen full med mjölksyra. Efter lite reflekterande insåg jag dock att jag gjort ett okej lopp och att mjölksyran inte heller är så konstig efter den senaste tidens ganska hårda träning och med mycket tävlande.

Jag pratade med min hjälptränare efter loppet och han rådde mig att efter tävlingen imorgon (Matsboloppet, Hedemora) ta en lugn vecka innan SM nästa helg. Detta för att låta kroppen återhämta sig och ladda upp med ny energi.

Dagens tävlingsvallning: Nysnö -2°C väldigt finkornigt Hög luftfuktighet

Rex TK28 + Hydrex

Strukrur: Red Creek rak 1mm

Kommentar: Vi testade XC-Coarse men på grund den mycket finkorniga snön gjorde vi om och la en rak 1:a istället vilket gav väldigt mycket bättre glid. HF11 gick näst bäst av de vallor jag testade.

DSC_0179 DSC_0183 DSC_0182

Ni har väl inte glömt att följa mig på Twitter?! @m_sunesson

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

2 thoughts on “4:e plats idag

 1. Hej Måns!
  Vallningen härom dagen gick inte så bra. Jag la på röd burkvalla och då fick jag fäste.
  Min fråga idag är, vem är Jesper Nyström?
  /Jörgen

  1. Hej Jörgen!
   Va bra att du fick till vallningen tillslut!
   Jesper Nyström är född 1991 kommer från Avesta men åker för Falun-Borlänge SK. Mycket duktig skidåkare och trevlig person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.