Alpina ESK 2.0 Romme Alpin

Alpina ESK 2.0

Nästa års pjäxa: Alpina ESK 2.0

Efter dubbla föreläsningar i skolan idag, Organisation B och Ekonomistyrning B, kom jag hem till någonting riktigt roligt. Jag har fått chansen att denna vecka testa nästa års Alpina pjäxor. Efter att ha ätit middag for jag till Romme Alpin (som stängde för säsongen igår) för att prova den nya skejtpjäxan Alpina ESK 2.0.

Alpina ESK 2.0
Alpina ESK 2.0

Tidigare har jag bara fått testa att ha den på foten men inte fått chansen att åka i den. Nu när jag har fått göra det kan jag konstatera att det är en helt fantastisk sko. Jag trodde inte att det skulle vara möjligt men den är ett steg vassare än den nuvarande Alpina ESK Pro som jag tycker är grym och den bästa skon jag åkt i fram tills nu. Pjäxan är otroligt lätt, vridstyv och hård med sin sula helt i kolfiber och sitter som gjuten på foten.Alpina ESK 2.0 Romme AlpinMåns Sunesson Alpina ESK 2.0Måns Sunesson Alpina ESK 2.0


Det var egentligen inte tänkt att jag skulle köra någon riktig träning idag men det var skönt att få åka lite ändå det blev ca.40 minuters åkning. Fantastiskt att kunna åka skidor endast 2-3 km hemifrån nu när Romme Alpin har stängt. Jag och mina klubbkamrater som också bor i närheten av backarna brukar passa på att åka där ända tills det inte finns någon snö kvar att åka på i backarna och nu är äntligen den tiden här! Jag passade på att ta några bilder uppe på toppen, jag älskar utsikten där och brukar alltid stanna upp för att njuta av den när jag tränar i de bergen, oavsett om det är skidåkning, löpning eller skidgång.

Måns Sunesson Romme Alpin
Älskar utsikten över Sellnässjön och man kan skymta Borlänge uppe till höger.

Måns Sunesson Romme Alpin

Måns Sunesson Romme Alpin
Ankarliften upp på nordsidan av Solklinten är en utav de roligaste backarna man kan åka på våren!

 

Imorgon ska jag till Falun för en kort föreläsning på förmiddagen. Har sedan blivit bjuden på lunch hos min farmor och farfar, blir trevligt! Efter det tänkte jag åka ett klassiskt pass på lugnet då jag även ska testa nästa års klassiska pjäxa från alpina, spännande och se om den är lika bra som skejtpjäxan.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.