Dala Sports Academy (light)

Fick ett mycket roligt besked igår kväll! Jag har fått en plats på Dala Sports Academy! Inte en fullplats men väl en plats i light-gruppen. Det ska bli roligt och inspirerande att få träna med några utav Sveriges och Världens bästa längdskidåkare. Mer info om detta kommer senare.


Idag har jag haft en lång skoldag med dubbla föreläsningar. Först i Borlänge i Organisation B på morgonen och sedan Vetenskap och Metod 1 i Falun på eftermiddagen.

Jag passade på att träna på Lugnet på snö efter skolan när jag ändå var i Falun, skönt att slippa åka extra för att komma på snö! Jag åkte skejt eftersom alla återstående tävlingar jag tänkt åka i vår går i skejt. Det var fortfarande förvånansvärt bra på Lugnet. Mycket snö kvar fortfarande, lite skitig men det är väl oundvikligt denna tid på året. Jag åkte ett lugnt A1 pass på knappt 90 minuter med bra känsla. Testade att åka i ”lågskor” idag (Skate-pjäxor utan manschett), riktigt intressant men jag behöver nog mer träning att göra det innan jag kan avgöra om det är bättre eller sämre än att åka med manschett.DSC_0691 DSC_0699 DSC_0702


Är anmäld till två tävlingar senare denna vecka. Först en sprint i Örskogen utanför Vansbro på torsdag kväll och sedan ett 10km lopp med masstart i Torsby på Fredag. Riktigt bra motstånd på båda ställena!

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.