Engelbrektssprinten

Engelbrektssprinten, teknikfilming och Trimtex

Engelbrektssprinten

Igår kväll var jag i Norberg och åkte Engelbrektssprinten. En stadssprint i centrala Norberg. Två 400 meter långa varv runt ett litet kvarter och sedan i mål. Jag gjorde ett ganska dåligt kval men hade ändå inga som helst problem att gå vidare. I kvartsfinalen ställdes jag mot: Simon Persson, Karl-Johan Westberg, Gilberto Panisi och min klubbkamrat Jonatan Palander. Det motståndet blev lite för tufft då endast två åkare gick vidare från varje heat på placering, inga vidare på tid! Trots att jag gärna hade åkt mer var det en otroligt rolig kväll. Jag kommer garanterat tillbaka nästa år!

Tävlingen går att se i efterhand här!

Jonatan Palander
Jag och min klubbkamrat Jonatan vid åkarpresentationen innan start. Jonatan var helt vild på förta varvet men stumnade tyvärr allt för mycket!
Gilberto Panisi
Jag jagar Gilberto på väg ut på andra varvet. Simon och Karl-Johan är strax före och Jonatan har fått lov att släppa här!

Klassiskt med Adam Steen

Dagen innan sprinten följde jag med Adam Steen på ett klassiskt pass på höjderna ovanför Skräddarbacken. Det var ett bra tag sedan jag tränade med Adam senast så det var riktigt trevligt. Två timmar skrapade jag ihop och behövde inte slå på pannlampan förrän sista tio minuterna!

Adam Steen diagonalar. Inte en syn man ser var dag!
Halla fäbodar
Adam vid Halla fäbodar.

Skejt och teknikfilmning med Adam Larsson

Idag har jag åkt skejt med Adam Larsson. Han ville gärna att vi skulle filma och analysera lite teknik under passet. Det blev en del klipp men jag tror att vi hittade några nycklar att tänka på för att förbättra tekniken och kunna åka fortare!

Växel 2
och växel 3

Nya tröjor från Trimtex

Härom veckan la jag en beställning hos Trimtex, en utav mina samarbetspartners, under slutspurten på januarirean. Jag hade sett ett par fritidströjor som jag varit lite sugen på och passade på att beställa.

Bi-elastic huvjacka
Bi-elastic huvjacka
Trimtex Cloudy Crew Neck.
Cloudy Crew Neck. Detta blev en omedelbar favorit. Rekommenderas!

Imorgon åker jag Gävleskejten. En tremil i fri stil med individuell start. Min förhoppning är att tävlingen ska bli rejält formdrivande!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.