gubbrygg

Mer glass och en skejttur med Adam och Adam

Tre bra träningspass har jag genomfört sedan jag skrev här sist. Ett igår och två idag! Gårdagens pass var tre timmar stakning på 2:or (Elpex rosa PU-hjul) i stormvindar. Trots vindarna lyckades jag hålla en rätt hög snitthastighet utan att enligt pulsklockan gå för hårt! Jag stannade vid Ornässtugan och tog en glass efter två timmar. Jag tyckte att jag var värd det efter att ha krigat i konstant motvind i över en timme!glass gustav vasa

Idag på förmiddagen blev det ett tre timmar och 20 minuter långt skejtpass med Adam Steen och Adam Larsson. Ett lugnt och fint pass med trevligt sällskap! Adam (Larsson) gnällde lite över gubbstelhet i ryggen och menade att det snart kommer även för mig!

gubbrygg
Vi började passet hemma hos Adam Larsson Ingen glass idag (tyvärr…) !

På eftermiddagen idag tog jag en tur på cykelcrossen. Hade riktigt bra ben och lyckades till och med ta ett KOM (King of the Mountain) på strava utan att egentligen försöka. Segmentet var nedifrån Idkerbergsvägen och upp till Gyllfäbodarna i Gyllbergen 5.6 km.De senaste sju dagarnas träning från min Garmin Connect. Kan fortfarande inte springa ordentligt.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.