Igång efter långförkylning och numera ekonom!

Hejsan!

Det var längesedan jag skrev någonting här. Först åkte jag på en riktig långförkylning på nästan fyra veckor och sedan har jag haft en hel del att göra med mitt examensarbete. Nu har jag dock kommit igång ordentligt med träningen iden sedan en tid tillbaka! Dessutom kan jag numera kalla mig för ekonom då mitt examensarbete inom företagsekonomi inte bara blev godkänt utan till och med väl godkänt. Det var en extrem lättnad att bli klar med uppsatsen. Jag har i perioder slitit med den i ett och ett halvt år och hela tiden haft den liggandes i bakhuvudet. Men nu är den klar!

Äntligen är den klar!
Tog promenader och plockade kantareller när jag var sjuk och inte kunde träna!

Jag har tränat en hel del med Adam Steen, Adam Larsson och Jonatan Palander på sistone. Det är trevligt att få sällskap och man kan hjälpa och pusha varandra på de tuffade passen!

Crosspass: stakning/skejt med två impulsblock med Jonatan i början på veckan.
Skejtintervaller upp till Bergebo med Adam Steen och Adam Larsson. Hade en bra dag!
Intervaller i Skräddarbacken igår. Vissa tyckte att intervallerna var roligare än andra!
Bra med sällskap när man ska ge sig ut och träna en kall och grå höstmorgon!

Härom dagen fick jag hem två par nya stavar från XCellentski och YES inför den stundande säsongen. Som regel tävlar jag aldrig med stavar som jag åkt rullskidor med. Dessa par är därför reserverade som tävlingsstavar till vintern. Stavarna är dock av samma modell (Perform) som jag åkt rullskidor med sedan jag tecknade mitt avtal med XCellentski och YES tidigare i somras. Eventuellt kommer jag dock även att ha en annan ny modell (YES Piuma) till tävlingarna i vinter.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.