Swisseye Revert

SwissEye Revert

Swisseye Revert

Detta inlägg är skrivet i samarbete med en utav mina sponsorer/samarbetspartner
swiss-eye skiing

Read the review in english

Revert är en utav SwissEyes nyaste modeller. Den finns för tillfället i fyra olika designer som alla går att kolla in här.  Jag har under sommaren åkt med den svarta designen med det röda smoke BR Revo- glaset. Modellen är lite annorlunda att åka skidor i och var inte därför direkt någon favorit så som exempelvis SwissEye Novena eller SwissEye C-shield. Den har dock växt ordentligt i mina ögon under sommaren och jag använder den nu ganska ofta.

Den är inte på något sätt perfekt och har några klara brister. Exempelvis speglas ljuset på ett obehagligt sätt när man har solen i ryggen. Men över lag är det en bekväm och rätt snygg modell som sticker ut!

Två ytterligare glas, ett orange och ett transparent  följer med utöver standardglaset, som skiljer sig mellan designerna. Dock var det onödigt svårt att byta så jag provade endast en gång och har sedan enbart använt det röda standardglaset. Utöver det så medföljer som alltid från SwissEye ett snyggt etui för att skydda och förvara glasögonen då de inte används.

Jag kan rekommendera SwissEye Revert om du vill ha ett par snygga och bekväma sportglasögon som sticker ut och drar till sig en del blickar. Om du bara är ute efter prestanda när du åker skidor, cyklar och springer finns dock bättre alternativ i samma prisklass. SwissEyes modeller Novena eller Gardosa RE+ som jag båda har skrivit om tidigare till exempel.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.