Klassiska intervaller. Trondheim till helgen!

Vilket drömväder förmiddagen pass bjöd på! Det var -8°C och strålande sol. Klassiska intervaller med Adam Larsson stod på schemat. Vi hade lite olika upplägg dock! Jag körde fem gånger tre minuter i vad jag kallar ”race-pace +”. Alltså ett tempo som är någonstans mitt emellan det jag har på ett distanslopp över 10 km och det jag har på en sprintprolog. Adam körde tio gånger fyra minuter på tröskelintensitet.

Det var ett ganska bra pass för min del! Framförallt stakningen kändes bra. För en gångs skull!


Till helgen far jag till Trondheim för att åka Skandinavisk cup. Det ska bli riktigt roligt! Speciellt nu när kroppen börjar kännas lättare igen och den tunga perioden förhoppningsvis är över!

Det är en mini-tour som står på programmet. En fristilssprint på fredag. Följt av 10 km klassiskt med intervallstart på lördag. Och avslutas sedan med en jaktstart över 15 km i fri stil.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.