orienteringscomeback vilse?

Litet uppstartsläger och orienteringscomeback (?!)

Måndag, tisdag och onsdag denna vecka har jag varit i Orsa Grönklitt för att få lite skidåkning i upptakten på det nya träningsåret. Fem pass på snö, två av dem i snöstorm på tisdagen, dom andra två i finare förhållanden. Sista passet på onsdag förmiddag fick jag sällskap av Adam Ekstedt. Det var kanske tur de då jag trots det fina vädret kände mig lite trött och motiverad. En bra start på det nya träningsåret blev det i alla fall!

Testade också lite nya grejer från grymma samarbetspartners SwissEye och Trimtex. Lite nyinförskaffade träningskläder från Trimtex och nya brillor från SwissEye. Riktigt bra prylar men mer om det senare!

uppstartsläger Orsa Grönklitt
Orörda nypistade spår!

Idag har jag gjort en liten orienteringscomeback. Jag har orienterat en del förut. På högstadiet gick jag längdskid- och orienteringsprofil på Domnarvets skola och tränade orientering minst en gång i veckan under barmarkssäsong. Men nu är det flera år sedan jag orienterade senast. Jag var riktigt usel men det var skoj att springa med karta och kompass igen!

orienteringscomeback
Dagens karta. Teknikbana. Har aldrig varit min grej. Jag tyckte bättre om att kuta allt jag pallade på stora fina stigar!
orienteringscomeback vilse?
Vilse?

/Måns

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.