Måns Sunesson rullskidor Idre Fjäll Etto Swisseye

Måndag vecka 17 = Nytt träningsår

Vecka 17 är här! För många längdskidåkare, inklusive mig själv, innebär det starten på ett nytt träningsår. Träningsåret delas in i 13 perioder om fyra veckor var där träningsinnehållet varierar gällande volym, intensitet och syfte. För min del är tanken att det detta träningsår ska bli en rejäl volymökning. Jag har tidigare tränat relativt lite i förhållande till den nivå jag tävlar på. Nu fram till vecka 17 2018 har jag lagt en grovplan på 725 timmar. En rejäl ökning som sagt! Det ska bli mycket spännande att se hur min kropp reagerar på denna ökning. Oavsett hur det påverkar säsongen 2017-2018 känner jag att jag måste försöka göra denna volymökning för att så småningom kunna nå mina långsiktiga målsättningar!

Om ni vill följa min träning  närmare än här på bloggen kan ni göra det via Strava eller Garmin Connect. Klicka på ikonerna nedan för att komma till min profil:

 

 

 

Nu kör vi!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.