Etto, Swiss Eye

Nytt från Swiss Eye och Etto

Hallå! Idag har varit en mycket rolig dag! Jag var med på mitt första pass på DSA (Dala Sports Academy), fantastiskt roligt och inspirerande! Vi var 10 st. som fick gå igenom lyftteknik och fick sätta referens pers. i benböj och marklyft.

På vägen hem från Falun och passet med DSA fick jag åka och hämta ut ett paket från mina fantastiska samarbetspartners Etto och Swiss Eye.

Etto X-light
ETTO X-LIGHT
Swiss Eye Avenue
SWISS EYE AVENUE

Nu tävlar och tränar jag säkert på rullskidor med denna snygga och sköna hjälmen från Etto. Kommer dessutom vara snyggast efter träning och tävling med dessa skitsnygga shades från Swiss Eye.

Etto, Swiss Eye

Imorgon har jag dubbla föreläsningar i skolan och ska troligen också sitta och jobba med ett grupparbete en stund. Det är därför lite oklart vad det blir för träning, men någon form av träning blir det!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.