Mina mål på SM

Med tanke på den mycket struliga förra säsongen, där jag var sjuk i princip hela vintern och stora delar av hösten och med den relativt låga träningsmängd jag har haft detta år för att komma tillbaka har jag redan presterat bättre än jag på förhand kunnat ana. Därför åker jag till Örebro för att ha roligt och för att lära och förhoppningsvis fortsätta den positiva utvecklingen. Det mål jag ändå har med detta Svenska mästerskap är att jag vill göra mitt bästa lopp någonsin på lördagens 15km fri stil. Jag tror att det finns mycket goda chanser till att också klara det. Formen verkar vara på gång och jag har ett stort, stort sug efter att åka fort på skidor igen efter denna mycket lugna uppladdningsvecka.

Till söndagens sprinttävling har jag egentligen inga mål förutom att jag ska ha jävligt roligt i spåret. Mina chanser att gå vidare är nog små men det spelar inte så stor roll. Jag ska gå ut och göra det bästa jag kan och skulle det visa sig att det mot förmodan håller till en top 30 placering skulle det bara vara en en enormt stor bonus!

Ser väldigt mycket fram emot denna helg som förhoppningsvis blir en av höjdpunkterna denna vinter!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.