Dåligt lopp, okej resultat! Skandinavisk cup Lillehammer

Jag tyckte att jag gjorde ett ganska dåligt lopp här i Lillehammer idag. Trots det är jag bara 3 minuter efter segraren Daniel Stock. Drygt två minuter efter världsstjärnor som Niklas Dyrhaug och Ivo Niskanen. Tre minuter efter i Skandinaviska cupen i Norge innebär dock väääääldigt många placeringar. En 179:e plats blev det, det säger en hel del om den enorma Norska bredden!

Jag kände mig kraftlös och lite frånvarande under loppet. Formen är egentligen god och orken var det egentligen inget fel på. Men det spelar inte så stor roll när det inte händer något när man försöker ta i. Tråkigt att inte kunna åka bra när min dåliga åkning ändå verkar vara ganska bra (hängde ni med där eller??). Jaja nu laddar jag om! Det är fina banor och rolig skidåkning här i Lillehammer, det gillar jag!

Pulskurva Lillehammer lördag
Puls och höjdkurva från loppet. Fick inte upp pulsen på nivåerna jag hade önskat idag. Min maxpuls är 203 slag/minut och snittpulsen på loppet endast 180 slag/minut.
Lillehammer lördag 1
Laddad?
Lillehammer lördag 2
Jag var ju stöddig innan start i alla fall!

Lillehammer lördag 3

Lillehammer lördag 4
Så här illa såg det när jag åkte skidor idag!
Lillehammer lördag 5
hmm…

Lillehammer lördag 6

Lillehammer lördag 7

Lillehammer lördag 8
Det sköt på bra utför i Lillehammer!

Lillehammer lördag 9

Lillehammer lördag 10
Kraftlös åkning idag!
Lillehammer lördag 11
Varför laddar jag ens upp den här bilden?
Lillehammer lördag 12
#Lillehammer2016

Lillehammer lördag 13

Lillehammer lördag 14

Lillehammer lördag 15
Roliga banor här, synd att jag inte riktigt gjorde mig rättvisa på dem.

Imorgon är det tremil i klassisk stil med gemensam start. Det blir tufft. Jag går in utan annan målsättning än att ha jävligt roligt bara. Det kan nog bli bra!

Kolla in dagens vallarapport här!

Fullständiga resultat från dagen här!

/Måns

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.