Fantastiskt dåligt men fantastiskt roligt! (Bruksvallsloppet fredag)

Den traditionsenligt usla tävlingspremiären är nu avklarad med Bruksvallsloppet 10 km fritt. Jag öppnade, också det traditionsenligt, extremt offensivt och hade nästan åkt ifatt åkaren som startade 30 sekunder framför redan efter 1 km. Sedan tog det slut! Helt kraftlös tog jag mig runt banan och i mål. Jag har inte åkt så dåligt på tävling sedan Bruksvallsloppet förra året. Farten finns och tekniken sitter så jag är inte så orolig, jag kommer kunna åka fort denna säsong! Dock inte idag. Tur man får fler chanser under säsongen!Bruksvallsloppet fredag mms_20161118_152827

Min klubbkamrat Oskar åkte tekniskt sett bättre än någonsin tidigare men hade en tung dag och gjorde inget höjdarresultat .

Imorgon är det 15 km klassiskt. Jag är taggad och det ska bli grymt kul!


Dagens vallning

Oskar

Rex 342 fluor powder + Rex Hydrex

Måns

Rex 342 fluor powder + Rex TK72


/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.