Okej resultat med tanke på seg kropp

Det var ett riktigt starkt startfält anmält som sedan kompletterades och stärktes ytterligare när Jens Eriksson efteranmälde sig. Loppet gick 3 varv på Snöån- skidstadions tuffa 5 km slinga. Jag testade att gå ut lite lugnare än vanligt och första varvet kändes ganska bra. När jag kom till den inledande mycket långa backen på det andra varvet fick jag inte kroppen att svara som jag vill och det kändes att jag var lite sliten från gårdagens tuffa lopp och att kroppen inte är i form. Kämpade mig genom resten av tävlingen på ett hyggligt vis och slutade på en delad 11:e plats med Emil Brindbergs ungefär 4 minuter efter Jens Eriksson som vann med hela 30 sekunder.  Tiden jag var efter är jag något missnöjd med, hade gärna varit närmre! Men är kroppen inte i form är det svårt att göra bra resultat!

Dagens vallning: HF21 + TK29 + Hydrex

IMG_7354 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

2 thoughts on “Okej resultat med tanke på seg kropp

 1. Helt otroligt vilken varierande form du har. Från bra form igår till en svacka idag. Ska du åka sm i Örebro? Kommer vi att få se någon pallplacering från dig i så fall?
  Mvh Jörgen Knuts

  1. Hej Jörgen!
   Va roligt att du följer mig!
   Formen var väl inte på topp igår heller men känslan var bättre då. Därav kanske även undertonen i blogginlägget.

   Jag har tänkt åka SM men någon pallplacering är nog inte att vänta i år. Men jag är fortfarande ung och endast första års-senior så förhoppningsvis är jag där om några år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.