Ski Race Supporter

Jag har vilodag idag och därför inte så mycket att skriva om, så jag tänkte i detta inlägg tipsa om ett GRATIS tidtagnings-program för skidåkning till Android-enheter. Programmet är utvecklat av mitt gamla skidgymnasium med min förre detta lärare Johan i spetsen och kan användas både i mobilen eller på en surfplatta av valfri storlek.

Ski Race Supporter fungerar så att man laddar ner startlistan för den tävling man vill ta tid på och lägger sedan in den i programmet. Sedan är det bara att gå ut i spåret och börja klocka åkare vid upp till 20 tidskontroller. Vill man skapa egna tävlingar går även det utmärkt!

HÄR kan ni ladda ner programmet! Där finns även instruktioner för installation och användning samt beskrivning hur man skapar en egen tävling.

En version till iOS- enheter är också på gång! Mer info kan Ni hitta på på Fjällgymnasiets hemsida eller på Ski Race Supporters Facebooksida.

Jag har själv använt programmet vid flertalet tillfällen och det är väldigt användbart, enkelt, snabbt, snyggt och roligt. Jag var till exempel med när Fjällgymnasiet var på plats på Kalle Anka cup i Sveg 2013 för att testa programmet vid tävling för en av de första gångerna någonsin. Det fungerade fläckfritt redan då och har sedan dess fått flera uppdateringar.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.