Längdskidor Romme Alpin

Fortsatta samarbeten!

Hallå! Nu var det längesedan jag skrev någonting här senast. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta!

Idag har jag haft ett trevligt möte om material kommande säsong. Jag kan med glädje meddela att jag även fortsatt kommer att åka med Alpina, Peltonen och Rex! Det känns mycket bra att ha det klart och veta vilka materialförutsättningar jag har, nu kan jag i lugn och ro lägga fokus på den träning som ska göra att jag kan åka fort på materialet.

alpinapeltonenrex


Träningen har annars flutit på bra. Jag fått ytterligare några skidpass i Romme Alpin (Det börjar bli dåligt nu men det går fortfarande att åka om man vill), några längre löppass, ett skidgångspass, först turen på MTB och flera olika pass på rullskidor där jag fått testa min nya hjälm från min samarbetspartner Etto. Den var förövrigt väldigt bra: lätt, bekväm och sitter så att den skyddar väldigt bra (det är väl det som är det viktigaste!).7

Jag har även varit med på ett par pass till med Dala Sports Academy (DSA). Det är  så sjukt inspirerande att träna i den miljön som är på DSA. Landslagsåkare till både höger och vänster! Det finns mycket att se, lära och analysera för att sedan använda det jag tror på i min egen träning.

Tävlingsrull
Säsongens första fartpass på tävlingsrull genomfördes igår.
Skidgång
Skidgång från i tisdags.
Längdskidor Romme Alpin
Ett fantastiskt glassigt pass med vårskidåkning tillsammans med Anton.

 

Lovar att det ska bli bättre med uppdateringar framöver!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.