Klarade målet! Bästa loppet hittills!

Det gick ju bra det där! Målet var som sagt att göra mitt bästa lopp någonsin och det lyckades jag klart med! Tyckte att jag gick ut kontrollerat och lugnt men tog ändå ledningen vid första mellantiden och vid första varvningen. Jag fick även en hel del TV-tid vid första mellantiden då jag tog ledningen med 4.5 sekunder före Fredrik Jonsson.

Gjorde ett okej andra varv men tappade ledningen till Fredrik. Tredje varvet började bli trött och tappade en del. Ut på det fjärde varvet fick jag bra ryggar att gå i och kunde avsluta riktigt snabbt. Jag gick in på en andra plats 20 sekunder efter Fredrik Jonsson.

Slutade ungefär mitt i resultatlistan på en 55:e plats av ca. 100 startande vilket jag är mycket nöjd med med tanke på att jag faktiskt är yngst i senior-klassen i år.

DSC_0186

Imorgon är det sprint i klassisk stil, roligt!. Banan är ganska lång, 1750m. Jag och Albin Jonsson tänkte åka upp till Ånnaboda och teståka den nu.

Dagens Tävlingsvalllning 

HF21 +  Rex 342 Fluor Powder + Hydrex

Struktur: Red Creek Rak 1mm + Red Creek Rak 2mm.

Kommentar: Jag hade riktigt bra skidor. Endast några åkare från de allra största klubbarna hade något bättre. Vi testade även blandningen Hydrex + TK72 som toppning men den gick inte lika bra som ren hydrex. Det par skidor som gick näst bäst (nästan lika bra) var vallade med HF21 + TK28.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.