Långsammaste fartpasset någonsin

Ja gårdagens träningspass går nog till historien som det långsammaste fartpasset jag någonsin gjort med en medelhastighet på endast 10.9km/h. Det var dock inte dåligt på något sätt utan snarare tvärt om, ett av de bättre fartpassen på länge. Anledningen till att det gick så långsamt var att det kommit ca. 6-7cm nysnö som kombinerat med temperaturen på 1°C bromsade och fick det att glida väldigt dåligt samt att mina skidor definitivt inte var vallade för detta före.

Passet jag körde var ett likadant pass som jag gjorde på fredagen, men denna gång körde jag det skate istället. Mjölksyra blev lite utav dagens tema i den tungåkta snön. Tyckte att jag kämpade riktigt bra genom mjölksyran och kunde åka fort trots stumma ben och armar på båda intervallerna/racen, det bådar gott inför slutspurten på säsongen.


Denna vecka blir en mycket lugn sådan där jag ska försöka ta till mig så mycket som möjligt av de senaste veckornas hårda intervallkörning och återhämta kroppen inför helgens tävlingar i Norska-cupen i Meråker. Klassisk sprint på lördag och 30km intervallstart i fri stil på söndag. Det ska bli riktigt roligt!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.